Een Zorgeloos dagje varen!

De Stichting One Fine Day zoekt voor wie van zeilen, organiseren en kinderen houdt:

AMBASSADEURS

One Fine Day is een Lelystadse charitatieve organisatie opgericht in 2001. Haar doelstelling is het aanbieden van geheel verzorgde dagvaartochten op het Markermeer en IJsselmeer aan kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking of die anderszins hulpbehoevend zijn (bijvoorbeeld jeugdreuma) in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De Stichting kan beschikken over drie grote zeilschepen. Afhankelijk van het schip en de vergunning kunnen groepen mee van 10 tot en met 50 kinderen met begeleiders. Jaarlijks varen enige honderden kinderen met ons mee en ervaren zo een onvergetelijke dag. De stichting opereert vanuit Lelystad en Hoorn.

De Stichting is net begonnen met de werving van ambassadeurs. Feitelijk zijn dit personen die de doelstelling van onze stichting onderschrijven. Het bestuur van de Stichting is niet op zoek naar vrijwilligers met vaste omschreven taken, maar op zoek naar mensen die ergens mogelijkheden herkennen.

Profiel

Een ambassadeur is een vrijwilliger die Stichting One Fine Day positief onder de aandacht brengt. Dit kan zijn publiciteit, organiseren van fondsenwervende activiteiten, benaderen van groepen, de Stichting vertegenwoordigen in een bepaalde regio, sponsors weten te vinden, zijn of haar netwerk aanspreken. 

Wat staat er tegenover?

Stichting One Fine Day biedt haar ambassadeurs aan mee te varen op een van de tochten als gast. Bij voldoende ambassadeurs stellen wij een ambassadeursdag voor op een van de schepen. Eventuele onkosten worden vergoed.

Tijdsbeslag

Een ambassadeur is vrij in wat hij/zij doet voor de stichting. Geen vastlegging van tijden of uitgaan van een minimaal aantal uren per week. Je doet hoe zoals het je uitkomt en waar je denkt iets te kunnen bijdragen. Wij willen geen verplichtingen, maar betrokkenheid.

Voor vragen en nadere informatie kunt u terecht bij Pieter Stierman, voorzitter van Stichting One Fine Day. Hij is per mail bereikbaar via pieter.stierman@onefineday.nl of telefonisch via 0655 727 206.

Onze sponsors!

  • www.gvn.nl
  • www.mth.nl/news/mth-lelystad/
  • www.advocatenkantoornelck.nl/
  • www.creatievevrienden.nl
  • www.vsbfonds.nl
Design en ontwikkeling: CreatieveVrienden

Copyright © 2017 | All rights reserved | One Fine Day