Een Zorgeloos dagje varen!

AMBASSADEUR 

Ambassadeur van Stichting One Fine Day

Stichting One Fine Day is een kleine organisatie opgericht in 2001. Haar doelstelling is het aanbieden van dagvaartochten op het IJsselmeer aan kinderen met een lichamelijk of geestelijke beperking in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De Stichting kan beschikken over diverse schepen en kan groepen ontvangen van 4 tot 50 kinderen en hun begeleiders. Jaarlijks varen enige honderden kinderen met ons mee en ervaren een onvergetelijke dag.  De stichting opereert vanuit Lelystad en Hoorn.

Bestuur, vrijwilligers

Stichting One Fine Day heeft bestuursleden en een aantal vrijwilligers. Op de schepen wordt gevaren met een professionele bemanning eventueel aangevuld met door de schipper aangemonsterde vrijwilligers.

 

 Waarom ambassadeurs ?

Stichting One Fine Day is begonnen met de werving van ambassadeurs. Feitelijk zijn dit personen die de doelstelling van onze Stichting onderschrijven. De organisatiestructuur van Stichting One Fine Day is niet op zoek naar vrijwilligers met vaste omschreven taken, maar op zoek naar mensen die ergens mogelijkheden herkennen.

 

Wat doet een ambassadeur van Stichting One Fine Day?

Een ambassadeur is een vrijwilliger die Stichting One Fine Day positief onder de aandacht brengt. Dit kan zijn publiciteit, organiseren van fondsenwervende activiteiten, benaderen van groepen, Stichting One Fine Day vertegenwoordigen in een bepaald regio, sponsors weten te vinden, zijn of haar netwerk aanspreken.

 

Heeft een ambassadeur verplichtingen?

Een ambassadeur van Stichting One Fine Day is vrij in hetgeen hij/zij doet voor de Stichting. Geen vastlegging van tijden of uitgaan van een minimaal aantal uren per week. Je doet hoe het je zo uitkomt en waar je denkt iets te kunnen bijdragen. Wij willen geen verplichtingen, maar betrokkenheid.

 

Wat staat er tegenover?

Stichting One Fine Day biedt haar ambassadeurs aan mee te varen op een van de tochten als gast. Bij voldoende ambassadeurs stellen wij een ambassadeursdag voor op een van de schepen.

 

Onze sponsors!

  • www.gvn.nl
  • www.mth.nl/news/mth-lelystad/
  • www.advocatenkantoornelck.nl/
  • www.creatievevrienden.nl
  • www.vsbfonds.nl
Design en ontwikkeling: CreatieveVrienden

Copyright © 2017 | All rights reserved | One Fine Day