Een Zorgeloos dagje varen!

Bestuur

 

Het bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers die zich geheel kosteloos inzetten om de Stichting te leiden en zoveel mogelijk kinderen een leuke dag te bezorgen.

 

Wij stellen het bestuur graag aan u voor:

 

 

Algemeen lid:           Alex van Klaveren

 

Mijn naam is Alex van Klaveren en ik ben algemeen bestuurslid van stichting One Fine Day.

Deze stichting is mede door mijn ouders in 2001 tot leven geroepen. Vanaf toen tot heden vind ik het prachtig om kinderen een onvergetelijke dag te geven.

 

De reden voor mijn motivatie hiervoor, is dat ik als kind ernstig ziek ben geweest en dat ik meerdere lange periodes in het ziekenhuisbed heb gelegen.

 

Na een zwaar ongeval in 1994 kwam ik wederom in het ziekenhuis en daar heb ik via het Ronald MC Donald huis een jongetje leren kennen die ook ernstig ziek was en niet in zijn eigen land kon genezen. Toen hebben mijn ouders besluiten om het pas aangekochte zeiljacht My Fair Lady in te willen zetten om mindervalide & hulpbehoevende kinderen een mooie dag te geven.

 

Na een langdurig herstel van mijn gezondheid en het in orde maken van het schip hebben wij in het jaar 2000 een eerste vaartocht gevaren voor het Ronald McDonald huis, waarna de resultaten zo mooi waren, dat we dus deze Stichting hebben opgericht. In de vele jaren dat deze Stichting zich inzet, hebben wij inmiddels al meerdere duizenden kinderen een onvergetelijk OFD dag gegeven. Een glimlach van een kind geeft mij de energie om met deze Stichting door te blijven gaan.

 

Zeiljacht My Fair Lady is in 2009 verkocht en vanaf toen hebben wij ook andere schepen gevonden die zich willen inzetten om onze doelgroep kinderen te varen.

 

Zelf ben ik de schipper van zeilschip Bounty (www.zeilschipbounty.nl) en ook met dit prachtige exclusieve schip blijven wij deze stichting ondersteunen.

 

Wilt u onze activiteiten ook ondersteunen? Neem persoonlijk contact op.

 

Algemeen lid:                      Aart Schippers

Mijn naam is Aart Schippers en ik ben schipper van de Noorderzon en lid van het bestuur van One Fine Day.

Ik heb twee passies en dat zijn mensen en varen. Mijn werk heeft altijd bestaan uit werken met mensen (al of niet met een beperking) en ik had een volwassen zoon die ernstig gehandicapt was en aan deze gevolgen helaas is overleden op 35 jarige leeftijd.

Sinds 1991 vaar ik ook met mensen recreatief of met een bepaald doel bijvoorbeeld met jongeren die naast het varen aan boord ook wat leren.

Ik ben op dit moment pubercoach, keurmeester in het onderwijs en eigen kracht coördinator.

Ik ben blij dat ik een aantal jaar geleden Alex heb ontmoet en kennis maakt met deze prachtige stichting, die een beetje in zwaar weer zat.

Met Alex en het nieuwe bestuur zijn we hard aan de slag gegaan om One Fine Day weer te laten opbloeien.

Met steun van sponsoren, donateurs, vrienden en acties gaan wij er voor zorgen dat heel veel kinderen One Fine Day op het water gaan beleven!

 

 

 

 

 

Onze sponsors!

  • www.gvn.nl
  • www.mth.nl/news/mth-lelystad/
  • www.advocatenkantoornelck.nl/
  • www.creatievevrienden.nl
  • www.vsbfonds.nl
Design en ontwikkeling: CreatieveVrienden

Copyright © 2017 | All rights reserved | One Fine Day