Een Zorgeloos dagje varen!

De Stichting One Fine Day (OFD) zoekt voor wie van zeilen, organiseren en kinderen houdt:

AMBASSADEURS

OFD is een Lelystadse charitatieve organisatie opgericht in 2001. Haar doelstelling is het aanbieden van geheel verzorgde dagvaartochten op het Markermeer en IJsselmeer aan kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking of die anderszins hulpbehoevend zijn (bijvoorbeeld jeugdreuma), in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De Stichting kan beschikken over drie grote zeilschepen. Afhankelijk van het schip en de vergunning kunnen groepen mee van 10 tot en met 50 kinderen met hun ouders of begeleiders. Jaarlijks varen enige honderden kinderen met ons mee en beleven zo een onvergetelijke dag op het water. De stichting opereert vanuit Lelystad en Hoorn.

De Stichting is net begonnen met de werving van ambassadeurs, voor elke provincie één. Feitelijk zijn dit personen die de doelstelling van onze stichting onderschrijven. Het bestuur van de Stichting is niet op zoek naar vrijwilligers met vast omschreven taken, maar op zoek naar mensen die ergens mogelijkheden zien.

Profiel

Een ambassadeur is een vrijwilliger die OFD positief onder de aandacht brengt. Dit kan zijn publiciteit, organiseren van fondsenwervende activiteiten, benaderen van groepen, de Stichting vertegenwoordigen in een bepaalde regio, sponsors weten te vinden, zijn of haar netwerk aanspreken. 

Wat staat er tegenover?

OFD biedt haar ambassadeurs aan mee te varen op een van de tochten als gast. Bij voldoende ambassadeurs stellen wij een ambassadeursdag voor op een van de schepen. Eventuele onkosten worden vergoed.

Tijdsbeslag

Een ambassadeur is vrij in wat hij/zij doet voor de Stichting. Geen vastlegging van tijden of uitgaan van een minimaal aantal uren per week. Je doet hoe zoals het je uitkomt en waar je denkt iets te kunnen bijdragen. Wij willen geen verplichtingen, maar betrokkenheid.

Voor vragen en nadere informatie kun je terecht bij Pieter Stierman, voorzitter van Stichting One Fine Day. Hij is per mail bereikbaar via pieter.stierman@onefineday.nl of telefonisch via 0655 727 206.

Onze sponsors!

  • www.gvn.nl
  • www.creatievevrienden.nl
  • www.zeilschipbounty.nl
  • logo-Wits
Design en ontwikkeling: CreatieveVrienden

Copyright © 2017 | All rights reserved | One Fine Day