Een Zorgeloos dagje varen!

De Stichting One Fine Day (OFD) zoekt voor wie van zeilen, organiseren en kinderen houdt een:

SOCIAL MEDIA DUIZENDPOOT

OFD is een Lelystadse charitatieve organisatie opgericht in 2001. Haar doelstelling is het aanbieden van geheel verzorgde dagvaartochten op het Markermeer en IJsselmeer aan kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking of die anderszins hulpbehoevend zijn (bijvoorbeeld jeugdreuma) in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De Stichting kan beschikken over drie grote zeilschepen. Afhankelijk van het schip en de vergunning kunnen groepen mee van 10 tot en met 50 kinderen met begeleiders. Jaarlijks varen enige honderden kinderen met ons mee en ervaren zo een onvergetelijke dag. De stichting opereert vanuit de havens van Lelystad en Hoorn.

Profiel

De social media duizendpoot bij OFD is een creatieve vrijwilliger met veel kennis van sociale media en één is met zijn laptop en mobiel. Iemand die spontaan tien inspiratievolle blogsters, vlogsters, platformen en coole podcasts kan opnoemen. Iemand die de echter trendsetters op Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en YouTube volgt. Zo’n creatieve duizendpoot zoeken wij!

Wij vinden het fijn als onze nieuwe vrijwilliger barst van de creativiteit en niet alleen kan denken maar ook kan doen. Iemand die als geen ander online content in tekst, beeld en video kan maken. Het hebben van ervaring op dit vakgebied vinden wij belangrijk!

Taken

–        Onze activiteiten op social media verder uitbouwen;

–        Echt kunnen vormgeven (indesign en photoshop)

–        Lekker kunnen schrijven;

–        Commerciële kansen zien en benutten;

–        Social advertising uitvoeren;

 Competenties:

–        Goed met kinderen kunnen omgaan

–        Creativiteit

–        Flexibiliteit

–        Teamgericht en zelfstandig kunnen werken

–        Kennis van de meest relevante social media.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een dynamische omgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Veel ruimte om dingen uit te proberen en jezelf te ontwikkelen en een super gezellig team! Eventuele onkosten worden door ons vergoed.

Tijdsbeslag

We vragen een tijdsbeslag van gemiddeld een dagdeel (4 uur) per week met in het hoogseizoen (maart t/m juni) wat extra belasting. Meevaren op onze vaartochten behoort tot de mogelijkheden.

Voor vragen en nadere informatie kunt u terecht bij Douwe Pot, bestuurslid van stichting One Fine Day. Hij is per mail bereikbaar via douwe.pot@onefineday.nl en telefonisch via 0650 – 63 83 58.

Onze sponsors!

  • www.gvn.nl
  • www.creatievevrienden.nl
  • www.zeilschipbounty.nl
  • logo-Wits
Design en ontwikkeling: CreatieveVrienden

Copyright © 2017 | All rights reserved | One Fine Day