Een Zorgeloos dagje varen!

De Stichting One Fine Day (OFD) zoekt voor wie van zeilen, organiseren en kinderen houdt een:

WEBMASTER

OFD is een Lelystadse charitatieve organisatie opgericht in 2001. Haar doelstelling is het aanbieden van geheel verzorgde dagvaartochten op het Markermeer en IJsselmeer aan kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking of die anderszins hulpbehoevend zijn (bijvoorbeeld jeugdreuma) in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. De Stichting kan beschikken over drie grote zeilschepen. Afhankelijk van het schip en de vergunning kunnen groepen mee van 10 tot en met 50 kinderen met begeleiders. Jaarlijks varen enige honderden kinderen met ons mee en ervaren zo een onvergetelijke dag. De stichting opereert vanuit de havens van Lelystad en Hoorn.

Profiel

De webmaster is bij OFD een allround vrijwilliger met veel kennis van sociale media en die ervaring heeft in het onderhouden van websites. Een persoon die vertrouwen en deskundigheid uitstraalt en daarbij gewend is aan de omgeving van vrijwilligerswerk. Affiniteit en ervaring met de doelgroep is een pre.

 

Taken

–        Het onderhouden en doorontwikkelen van de website van sw Stichtinmg;

–        Het uitbouwen en in- en externe communicatie via webtechnologieën;

–        Het maken van webapplicaties

 

Competenties

–        Creativiteit

–        Flexibiliteit

–        Teamgericht en zelfstandig kunnen werken

–        Kennis van webtechnologieën en WordPress

–        Kennis van Javascript, VB-script, Actionscript of ASP. NET is een pre.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een dynamische omgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Veel ruimte om dingen uit te proberen en jezelf te ontwikkelen en een super gezellig team! Eventuele onkosten worden vergoed.

Tijdsbeslag

We vragen een tijdsbeslag van gemiddeld een dagdeel (4 uur) per week met in het hoogseizoen (maart t/m juni) wat extra belasting. Meevaren op onze vaartochten behoort tot de mogelijkheden. Eventuele onkosten worden vergoed.

Voor vragen en nadere informatie kunt u terecht bij Douwe Pot, bestuurslid van stichting One Fine Day. Hij is per mail bereikbaar via douwe.pot@onefineday.nl en telefonisch via 0650 – 63 83 58.

Onze sponsors!

  • www.gvn.nl
  • www.creatievevrienden.nl
  • www.zeilschipbounty.nl
  • logo-Wits
Design en ontwikkeling: CreatieveVrienden

Copyright © 2017 | All rights reserved | One Fine Day